Wijn, eten én gastvrijheid. Drie onderwerpen waar ik me iedere dag mee bezighoud en die samen een prachtige driehoek vormen. Vanaf jongs af aan was ik al gefascineerd door de wereld van gastronomie. Het had iets magisch, bracht mensen samen en creëerde voor mij het begrip van ‘ultiem genieten’. Niet gek dat ik daarom ook koos voor een opleiding in ‘Hospitality Mangement’ aan NHL Stenden in Leeuwarden. Mijn passie groeide met de jaren en werd alleen maar meer toen ik werd aangenomen bij Hotel Okura Amsterdam om mijn afstudeerstage te volbrengen. Na dit voltooid te hebben heb ik nog 5 prachtige jaren in het Events Team van Okura mogen werken, waar ik werd uitgedaagd om mijn organisatorische kwaliteiten maximaal te ontwikkelen terwijl ik mezelf in mijn vrije tijd voornamelijk bezighield met de fantastische wereld van wijn en eten.
Niet wetende wat er verder op mijn pad ging komen, was ik tóch toe aan iets nieuws. Ik verliet mijn baan, huis en leven in Amsterdam om te gaan backpacken door Azië voor 6 maanden, waar het idee van ondernemerschap bleef borrelen. Eenmaal terug, vielen alle puzzelstukken langzaam op hun plaats. Bert en Ginette Eleveld (de liefste ‘uitgekozen familie’ én beste leermeesters die er zijn) gingen immers met pensioen en zochten iemand om hun wijnwinkel – waar ze zoveel aandacht en liefde in hadden gestoken – over te nemen. Al snel was de kogel door de kerk: Ik keerde terug naar Steenwijk en ging Eleveld Wijnen overnemen. Ik mocht van mijn passie daadwerkelijk mijn werk maken, dus die kans greep ik uiteraard met beide handen aan.
Waar ik het meeste geluk uithaal? Simpelweg om iedereen blij te maken met ons prachtige assortiment en mijn enthousiasme voor wijnen over te dragen. Of je nu onze winkel bezoekt of geniet van één van de wijnen bij onze horecaklanten: Ik hoop dat iedereen bijzondere momenten beleeft en ik sta voor je klaar om je verder kennis te laten maken met de fascinerende wereld van wijnen.